Menu
Blog / Telefoane si gadgeturi

Ce telefon low cost poti alege de la Samsung?

Ce telefon low cost poti alege de la Samsung?

Dupa cum bine stim cu totii, Samsung este la ora actuala cel mai important producator de pe piata de telefoane mobile, iar majoritatea celor care isi doresc un dispozitiv cu sistemul de operare Android, mai intai de toate isi indreapta atentia spre cele mai noi telefoane Samsung.

Acest producator se bucura de un nivel mare de popularitate in primul rand datorita telefoanelor de ultima generatie pe care le propune utilizatorilor in fiecare an, dar spre deosebire de alti producatori de top (Apple de exemplu), Samsung are telefoane pentru fiecare buzunar.

Chiar si cei cu buget redus isi pot alege un telefon Samsung, pe cand telefoanele iPhone sunt foarte scumpe si nu si le permite oricine.

Tocmai de acea, pentru utilizatorii care isi doresc un telefon Samsung low cost, am ales sa prezentam cateva exemple. Iata despre ce este vorba.

Samsung Galaxy J7

Unul dintre telefoanele low cost de la Samsung este modelul Galaxy J7.  In ciuda faptului ca a fost lansat in anul 2018, iar de atunci au aparut alte dispozitive pe piata, dispozitivul se bucura inca de un nivel mare de popularitate.

Acesta are un display de 5.5 inci, este dotat cu sistem de operare Android OS v8.0 (Oreo), si are in dotare o baterie Li-po de 3300 mAh. Alte smartphone-uri din aceiasi gama, au bateriile de doar 3300 mAh, deci din acest punct de vedere Galaxy J7 are un plus.

Telefonul are un procesor de tip Octa-core, Dual core 1.6 GHz Cortex-A73, Hexa-core 1.6 GHz Cortex-A53; dispune de-asemenea de un spatiu de stocare intern de 16 GB, in timp ce memoria RAM este de doar 2 GB. Avantajul este insa ca spatiul de stocare intern se poate extinde cu un card de memorie.

In ceea ce priveste camera foto, acest dispoztiv are o camera principala de 13 MP (cu sistem optic autofocus). Si camera selfie este tot de 13 MP.

Samsung Galaxy J3

Tot in anul 2018 Samsung a lansat si dispozitvul Galaxy J3, care are de-asemenea un spatiu de stocare de doar 16 GB dar care poate fi extins cu un card de memorie, si o memorie RAM de 2 GB.

Aceste caracteristici par slabute in clipa de fata, dar in momentul lansarii erau caracteristici mai mult decat decente.

Dispozitivul dispune de o camera foto principala de 8 mega pixeli si focalizare automata, in timp ce camera frontala este de 5 mega pixeli. Bateria telefonului este de 2600 mAh (mult mai mica decat cea a modelului amintit anterior).

Acest smartphone are in dotare un procesor de tip Quad-core 1.4 GHz Cortex-A53, si dispune de unele caracteristici interesante pentru un telefon mobil low cost.

Samsung Galaxy J4 Plus

Un alt smartphone low cost de la Samsung spre care isi pot indrepta atentia, este modelul Galaxy J4 Plus, care a fost lansat pe piata tot in anul 2018, la fel ca modelele prezentate anterior.

Acest dispozitiv are in dotare un procesor Quad-core 1.4 GHz Cortex-A53; vine cu sistemul de operare Android OS v8.1 (Oreo) din fabrica (dar care poate fi actualizat), si are 16 GB spatiu de stocare, in timp ce memoria RAM este de doar 2 GB.

In ceea ce priveste camerele foto, camera selfie are 5 MP, in timp ce camera principala are 13 MP. Dispozitivul este dual sim si mai are in dotare o baterie de 3300 mAh.

Asadar, si acest smartphone are specificatii tehnice decente, motiv pentru care poate fi o optiune interesanta pentru utilizatorii care isi doresc un smartphone Samsung, la pret redus.

Exista insa si dispozitive Samsung mai nou aparute pe piata, si care costa de-asemenea putin bani. Cei care isi doresc un telefon de marca, pot alege modele precum cele amintite anterior, daca nu au un buget mare la dispozitie.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.