Menu
Telefoane si gadgeturi

Cele mai bune jocuri retro pentru Android

Cele mai bune jocuri retro pentru Android

Jocurile retro au avut intotdeauna un anumit farmec. Ele evoca nostalgie si ne fac sa ne gandim la vremurile de demult cand grafica nu conta la fel de mult ca acum. Cu toate acestea, nu lasati grafica simpla sa va pacaleasca.

Unele jocuri retro, cum ar fi Baldur’s Gate, sunt printre cele mai hardcore jocuri din fiecare gen, iar Minecraft este cel mai popular joc din lume. Va prezentam cele mai interesante jocuri retro pentru mobil.

Jocuri Beamdog (sase titluri)

Beamdog este dezvoltator pe Google Play. Au remasterizat patru jocuri retro. Titlurile disponibile includ Poarta lui Baldur, Poarta lui Baldur II, Planescape: Torment, Icewind Dale, Neverwinter Nights si Seige of Dragonspear.

Acestea sunt toate RPG-uri de la inceputul anilor 2000, cu o lume vasta, linii de poveste profunde si o multime de jocuri mici suplimentare. Fiecare poate merge cu usurinta timp de patru sau cinci zeci de ore, daca nu mai mult, daca doriti cu adevarat sa gasiti toate secretele. UI se vede inghesuit pe afisaje mai mici. Aceste jocuri sunt cele mai bune pe afisaje mai mari, cum ar fi telefoane mari sau tablete.

Castlevania: Symphony of the Night

Castlevania: Symphony of the Night este un port al popularului joc PlayStation din 1997. Jocul este un port fidel al clasicului original, cu cateva suplimente moderne. Acestea includ compatibilitate completa cu controlere de joc impreuna cu controale de pe ecran, diverse realizari noi, suport pentru sase limbi si o noua functie de continuare. Jocul se joaca ca si Castlevania clasic.

Este o platforma arcade cu cateva elemente de hack-and-slash si de groaza. Este o traducere generala excelenta si costa doar 2,99 USD, fara achizitii sau anunturi suplimentare in aplicatie. Daca va reapucati de el, probabil veti avea curand nevoie si de un acumulator original Samsung pentru ca nu veti mai iesi din joc.

Crossy Road

Crossy Road este un joc retro iconic pentru mobil. Conduceti peste diferite drumuri si cursuri de apa. De asemenea, trebuie sa evitati obstacolele si sa utilizati un traseu adecvat. Este un joc arcade simplu, atat prietenos cu familia, cat si distractiv.

Exista, de asemenea, o varietate de personaje deblocabile, precum si suport pentru Android TV. Atingeti butoanele corecte si veti obtine rezultate fabuloase. Aceiasi dezvoltatori au facut si Pac-Man 256 si Shooty Skies, alte doua jocuri retro excelente. Toate sunt jocuri freemium, dar elementul freemium nu este deloc o problema.

DOOM I si II

DOOM I si II sunt cam la fel de retro ca si jocurile Nintendo. Aceste porturi mobile sunt recreatii fidele ale originalelor cu putine lucruri suplimentare. Jocurile au trucuri incorporate, iar DOOM II include si 20 de niveluri suplimentare. In ceea ce priveste jocul, este clasic DOOM.

Jucatorii alearga in jurul fiecarui nivel, omoara baietii rai si progreseaza prin joc. Pe langa faptul ca sunt de fapt foarte distractive, porturile sunt bine facute si oamenii par sa se bucure de aceste jocuri. Bethesda a remediat de fapt multe bug-uri timpurii. Ambele jocuri costa 4,99 USD fiecare, fara achizitii sau reclame in aplicatie.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.