Menu
Blog

Cum sa ma uit la TV online

Cum sa ma uit la TV online

Radiodifuzorii si televiziunea prin cablu fac parteoarecum din secolul trecut. Mai multi oameni ca niciodata invata sa se uite la televizor online. Puteti viziona emisiunile preferate pe PC-ul desktop, consola de jocuri sau dispozitivul mobil. De asemenea, urmarind emisiuni online, puteti utiliza un VPN pentru a viziona fluxuri de aproape oriunde in lume. Si cel mai bun dintre toate: Este usor de utilizat.

Daca nu esti conectat la o retea de internet furnizata de RDS, inasa totusi esti client RDS poti accesa acest post TV.

Cum sa ma uit la TV online?

Pe vremuri, sa zicem acum vreo 20 de ani, singura modalitate de a viziona emisiunea TV preferata era sa folosesti un televizor, poate impreuna cu un inregistrator video. Din fericire, tehnologia ne-a imbunatatit viata si acum aproape toata lumea se poate uita la televizor pe Internet.

Utilizati servicii gratuite de streaming

Primul pas pentru a viziona tv online gratuit este sa cautati un serviciu de streaming care va ofera ceea ce doriti sa vizionati. Nu este de mirare ca varietatea de alegere este mica, daca tot ce vrei sa te uiti este TV online. In primul rand, crearea de emisiuni TV costa bani, iar oamenii vor sa fie platiti pentru munca lor creativa. Proprietarii de programe au gasit modalitati inteligente de a-i determina pe oameni sa plateasca pentru produsul lor; cel putin prin sponsorizare publicitara.

In plus, programarea este adesea legata de locatie, deoarece proprietarii (si avocatii si partenerii lor) doresc sa restrictioneze distribuirea programelor lor in anumite tari. Din acest motiv, o sursa tv online gratuita ar putea sa nu functioneze in alta tara.

Utilizati site-uri gratuite la cerere

Multi radiodifuzori si retele isi fac programele disponibile la cerere gratuit, dar cu o intarziere de cateva zile sau o saptamana. Puteti viziona episoade complete de seriale si fragmente de comedii, dar fiti pregatiti sa vizionati publicitate si sa fiti invitati sa va abonati la un pachet tv prin cablu. Cititi cu atentie instructiunile; canalele nu doresc in mod special sa le vedeti in acest fel.

In SUA, ABC, NBC, CBS si Fox au o cantitate semnificativa de fisiere disponibile pentru streaming gratuit, desi unele episoade sunt uneori blocate. Cu toate acestea, radiodifuzorul non-comercial PBS pune din ce in ce mai mult continutul sub un paywall.

Pentru utilizatorii din Marea Britanie, BBC are un catalog vast de episoade la cerere pentru a viziona online, Channel 4 si ITV necesita inregistrare gratuita; transmisia ITV include, de obicei, programe din ultimele 30 de zile.

Utilizati servicii de streaming cu plata

Daca sunteti dispus sa cheltuiti niste bani pentru a va satisface obiceiurile de streaming, puteti naviga printr-o selectie de site-uri web platite pentru a viziona emisiuni TV. Aceste site-uri sunt de obicei sigure si de incredere (si puteti fi destul de sigur ca vor fi inca acolo maine), dar ei au dezavantajele lor.

Unul este costul. YouTubeTV costa aproximativ 50 de dolari pe luna, desi vei primi un pachet de canale si continut comparabil cu cel al unui serviciu prin cablu.

Hulu ofera un nivel de fluxuri de emisiuni vechi pentru 6 USD pe luna (cu suplimente pentru canalele de cablu premium) sau 45 USD pe luna (plus suplimente) pentru fluxuri TV live.

Netflix, in functie de pachetul pe care il alegeti, poate costa aproximativ 13 dolari pe luna, dar, cu exceptia continutului sau exclusiv, filmele si episoadele pe care le difuzeaza pot avea o vechime de cateva luni. Site-urile de continut gratuit la cerere ofera, de asemenea, niveluri platite unde puteti gasi continut curent si, uneori, fluxuri live sau (in cazul CBS) continut exclusiv online.

In afara de cheltuieli, serviciile de streaming platite pot prezenta dificultati daca calatoriti sau locuiti in tari din afara zonei de servicii. Daca locuiti in SUA si doriti sa vizionati Netflix din camera de hotel din Berlin, o mare parte din continut va fi in afara limitelor.

Obtine la maximum de incercarile gratuite

In orice caz, serviciile cu plata ofera o perioada de incercare gratuita; de obicei, o saptamana sau o luna. Va trebui sa inregistrati un cont si, de obicei, un card de credit pana la momentul in care se termina procesul si devine un cont de plati.

Daca exista ceva in special pe care doriti sa-l vedeti imediat si sunteti gata sa dati click pe intreaga serie, aceasta poate fi o optiune buna. Nu va ajuta daca se afla in afara ariei geografice permise. Si trebuie sa va amintiti sa anulati inainte ca si cardul sa fie debitat.

Cauta transmisiuni TV in direct

Cateva canale va permit sa vizionati transmisiuni live online, de obicei televiziuni de stiri, cum ar fi CNN sau CBSNews. PlutoTV, pe care l-am mentionat deja, va permite sa vizionati o mare varietate de stiri live, dar nu include programe de divertisment.

Streema difuzeaza canale din intreaga lume.

FreeInterTV difuzeaza programe din Rusia, India, Ucraina, Turcia, Polonia, SUA si Marea Britanie.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.