Menu
Blog / Tehnologie / Telefoane si gadgeturi

De ce sa cumperi cele mai bune casti si ce avantaje iti ofera?

De ce sa cumperi cele mai bune casti si ce avantaje iti ofera?

Ti-ai dorit vreodata sa iti asculti artistul preferat, dar nu ai vrut sa folosesti castile obisnuite cu fir si ai cautat ceva nou si modern fara cabluri?

Design si confort

Odata ce purtati casti audio in ear true wireless Bose Sport Earbuds, va fi ca si cum nu le aveti, deoarece sunt foarte confortabile, stabile si usoare. Atunci cand le incercati prima data o sa apara teama ca pot cadea, dar dupa ce le folositi pentru a alerga o sa te razgandit de la cat de neclintiti au ramas in canalul urechii.

De asemenea, sunt atat de stabile datorita insertiilor StayHear (pe care le-a inventat Bose) care mentin castile la locul lor, adaptandu-se la fiecare miscare.

Un alt factor pentru care sunt atat de stabile este usurinta in care sunt realizate dintr-un plastic bine facut cu insertii din silicon; au dimensiuni de 3,05 x 2,54 x 3,18 cm, pentru o greutate de 18 g. Se potrivesc si la urechea mea care este foarte mare? Raspunsul este da, deoarece in pachet sunt trei marimi diferite (S, M si L) de insertii din silicon care le fac potrivite pentru fiecare ureche.

Comenzile castilor

Pe castile din dreapta sunt doua taste: una pentru controlul volumului „+” si „-” si una multifunctionala care ne permite sa intrerupem, sa reluam, sa raspundem la apeluri si sa activam asistentul vocal (cu o singura atingere), selectati urmatorul sau piesa anterioara (doua sau trei atingeri).

Pe castile din stanga exista un buton care va permite sa activati bluetooth-ul si, de asemenea, va permite sa selectati pana la sapte dispozitive cu care s-a facut anterior imperecherea.

Autonomie

Casti audio in ear true wireless Bose Sport Earbuds sunt casti complet wireless, cu o durata medie de viata a bateriei. Cu o singura incarcare, cinci ore de redare pot fi usor atinse cu un volum mediu. Carcasa din plastic actioneaza ca un power bank care poate oferi doua reincarcari suplimentare pentru o autonomie totala de aproximativ 15 ore.

Bose a favorizat mai degraba autonomia castilor decat pe cea a carcasei reincarcabile, ceea ce aduce mai multe avantaje in utilizarea de zi cu zi. In interiorul pachetului, castile raman stabile, deoarece sunt mentinute in pozitie magnetic si, prin urmare, nu risca sa piarda contactul in timpul fazei de incarcare.

Pe partea din fata a carcasei exista o banda cu cinci LED-uri, apasand butonul de eliberare frontala si LED-urile se vor aprinde pentru a arata bateria ramasa.

Calitate audio

Cele mai bune casti wireless? Calitatea audio este cel mai mare avantaj al casti audio in ear true wireless Bose Sport Earbuds. Datorita formei si tipului de pavilioane permit o usoara izolare de zgomotul extern, atentie, nu este anulare de zgomot, asa ca veti asculta mai mult mediul inconjurator.

Fiind dedicat sportului, izolarea fonica nu este perfecta, dimpotriva, sunetul ambiental este bine perceptibil. Acest lucru poate fi considerat o valoare sau un defect, in functie de utilizare. De exemplu, daca le vei folosi in aer liber iti vor fi foarte utile din punct de vedere al sigurantei deoarece iti vor permite sa auzi traficul.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.