Menu
Afaceri / Blog

Descoperă avantajele antreprenoriatului

Descoperă avantajele antreprenoriatului

Cu stresul mai multor termene limită suprapuse și căutarea nesfârșită de noi clienți, poate fi dificil să ne amintim de ce am optat pentru a deveni liber profesioniști. Însă, trecem cu vederea beneficiile muncii pe cont propriu.

Scopul acestui articol este să îți reamintească de ce a lucra pe cont propriu este mult mai avantajos decât a lucra pentru altcineva.

Ești propriul tău angajator

Când ești independent, nu mai ești supus directivelor unui superior. Tu alegi cum este finalizată sarcina ta. Clientul tău primește informații despre produsul final, dar acesta este măsura influenței lor. Să ai control total asupra modului în care treci de la A la B este grozav.

Ai mai multe venituri

Antreprenorii câștigă, în medie, cu 45 la sută mai mult decât cei cu un loc de muncă formal. În plus, aceștia pot deduce unele cheltuieli ale companiei pe care lucrătorii nu le pot, permițându-le să-și păstreze mai mult din câștiguri.

Nu există niciun motiv pentru care să nu poți câștiga mai mulți decât ai făcut atunci când aveai un loc de muncă obișnuit.

Ai parte de diversitate constant

Când ești angajat ai cunoștințele necesare pentru a-ți îndeplini sarcinile și nu este nevoie să îți extinzi cunoștințele. Pentru că ocupația ta nu se schimbă niciodată.

Ca antreprenor, cariera ta este în continuă evoluție. Ți se cere să te adaptezi, să înveți și să îți îmbunătățești în mod continuu abilitățile. Cu fiecare client nou poate vii un nou set de obstacole. Este un sentiment plăcut să știi că abilitățile tale sunt folosite și că ele vor continua să se dezvolte pe măsură ce compania ta se extinde.

Echipament nou, după cum dorești sau este necesar

Dacă ai lucrat vreodată într-o clădire de birouri, ești familiarizat cu problemele asociate cu ierarhia. Indiferent dacă ai nevoie de un nou pachet de pixuri, capse sau laptop-ul reparat, în calitate de angajat trebuie să soliciți echipamentul de care ai nevoie. Apoi s-ar întreba pe altcineva, care s-ar întreba apoi pe altcineva, etc. Ar putea dura de la câteva ore până la multe săptămâni pentru a obține echipamentul sau întreținerea necesare pentru a-ți termina munca.

Îți stabilești singur programul

În calitate de angajator, îți alegi programul, indiferent dacă vrei consecvența unui program obișnuit sau varietatea de ore mai flexibile. Dacă nu ești o persoană matinală, poți fi sigur că nu mai trebuie să setezi trei alarme pentru a te organiza de dimineață.

Primești mai multă apreciere

Printr-o idee bine concepută, ai capacitatea de a determina care valoarea firmei tale. Primești apreciere pentru abilitățile tale. Și, ca urmare a eforturilor continue de marketing, începi să câștigi recunoașterea numelui, nu doar printre clienții tăi de lungă durată, ci și printre străini.

Îți alegi propria clientelă

Când ești angajat, ești în esență obligat să servești pe toți cei care intră la locul de afaceri al angajatorului tău. Însă când deții propria afacere ești liber să-ți alegi clienții după criteriile stabilite de tine.

Dacă vrei să obții libertatea pe care o oferă lumea antreprenoriatului, apelează la DocZilla și vezi prețuri înființare firmă pentru a alege varianta pe care ți-o dorești de asistență.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.