Menu
Afaceri / Blog

In ce situatii sunt utile rafturile metalice?

In ce situatii sunt utile rafturile metalice?

Exista obiecte in aceasta viata care indeplinesc functiile de baza, si in acelasi timp sunt capabile sa asigure armonia completa, iar acesta este si cazul rafturilor. Rafturile, indiferent de forma pe care o au sau de materialul din care sunt realizate, sunt elemente de baza care sorteaza, organizeaza sau pur si simplu prezinta tot felul de lucruri.

Rafturile pot fi utilie in foarte multe situatii, si pot fi achizitionate atat in interes personal cat si in interes profesional, iar in randurile care urmeaza ale acestui articol, am decis sa va prezentam cateva situatii in care rafturile metalice de pe https://www.storeexpert.ro/, se pot dovedi a fi deosebit de eficiente.

 1. Utilizarea rafturilor metalice acasa

Rafturile metalice reprezinta una dintre necesitatile oricarei locuinte, indiferent ca discutam despre o casa sau un apartament. Un raft metalic cel putin in camara casei sau a apartamentului reprezinta locul perfect in care pot fi depuse diferite alimente.

Nimic nu poate sustine mai bine greutatea borcanelor cu muraturi, depozitarea painii sau a pungilor cu zahar, faina, orez sau alte cele.

Vestea buna in ceea ce priveste rafturile care pot fi utilizate intr-o camara a locuintei, este ca sunt foarte rezistente, au preturi mici si dimensiuni care permit ca rafturile sa se integreze perfect in decor.

Tot pentru acasa, unul sau mai multe rafturi metalice sunt potrivite intr-una din anexele locuintei. Cu siguranta barbatii detin mai multe scule si instrumente de mana sau scule si unelte electrice, pe care au un anumit loc in care le depoziteaza.

Ei bine, nimic nu se potriveste mai bine decat un raft metalic ales de la storeexpert.ro, pentru a sustine aceste truse de scule. In functie de dimensiunile incaperii, se pot alege rafturi mai mici sau mai mar, mai inalte sau mai putin inalte, etc.

 1. Utilizarea rafturilor intr-un atelier

Atunci cand discutam despre utilizarea rafturilor metalice intr-un atelier, putem dezvolta mai multe idei. De exemplu, unul sau mai multe rafturi metalice pot fi necesare intr-un atelier de tamplarie.

Pe raftul respectiv, tamplarii isi vor putea aseza instumentele de lucru (creion, metru, fierastrau, ciocan, etc.). Raftul metalic poate reprezenta motivul bunei organizari din cadrul atelierului.

In lipsa unui raft din metal pe care sa fie asezate instrumentele de lucru ale tamplarilor, acestea ar putea si aruncate pe jos, prin tot atelierul.

Tot cand vine vorba despre ateliere, ne putem indrepta atentia si spre atelierele auto, iar acestea pot fi ateliere ale mecanicilor auto (service-uri auto), ateliere de tinichigerie auto sau ateliere in care se tuneaza masini.

Ei bine, mecanicii, tinichigii sau cei care se ocupa de tuningul masinilor, au nevoie de rafturi metalice de la storeexpert.ro pe care sa le foloseasca pentru depozitarea instrumentelor de lucru.

In plus, trusele de chei tubulare, inelare sau fixe si alte instrumente folosite cel putin in atelierele auto de mecanica si tinichigerie, sunt destul de grele. In aceste conditii, rafturile metalice sunt ideale pentru a sustine aceste truse de scule si instrumente.

 1. Utilizarea rafturilor metalice in vulcanizare

Vulcanizarile au la randul lor nevoie de rafturi metalice, dar acestea sunt diferite. Rafturile metalice care sunt intalnite in vulcanizari au forma speciala, astfel incat sa poata sustine anvelopele.

Aceste rafturi metalice sunt deosebit de utile atat datorita faptului ca sustin o greutate destul de mare pe care o au anvelopele, dar si pentru ca permit expunerea anvelopelor.

 1. Utilizarea rafturilor metalice in magazinele alimentare

Fara doar si poate, in magazinele alimentare este mare nevoie de utilizarea acestui tip de rafturi.

Intr-adevar, produsele de panificatie si diferite alte produse sunt expuse la raft pe rafturi din lemn, insa cand vine vorba despre expunerea fructelor si a legumelor, sau despre expunerea diferitelor alte produse grele, rafturile metalice sunt cele mai indicate, pentru ca sunt capabile sa sustina o greutate mult mai mare decat cele din lemn.

 1. Utilizarea rafturilor metalice in crame

Probabil nu v-ati fi gandit ca rafturile metalice pot fi folosite si in crame, insa chiar si intr-o astfel de locatie, ele se dovedesc a afi extrem de eficiente. In functie de cat de mare este crama si de cat vin detine, rafturile metalice pot fi de dimensiuni mai mici sau mai mari.

 1. Utilizarea rafturilor metalice in biblioteci si librarii

Cei care inca mai citesc cartile pe care le pot imprumuta de la biblioteci sau le pot cumpara din librarii, cu siguranta stiu cum arata rafturile pentru carti, intalnite in astfel de locatii.

Cartile chiar daca aparent nu par a fi grele, totusi, cand sunt depuse cateva sute de carti pe un raft, greutatea acestora este una semnificativa. Dat fiind faptul ca rafturile metalice sunt mai rezistente (si mai elegante) decat rafturile din lemn, acestea vor fi cu siguranta preferate in astfel de locuri.

Asadar, acestea sunt 6 situatii in care rafturile metalice sunt deosebit de eficiente, insa exista si alte locatii in care pot fi utilizate cu succes aceste rafturi.

No Comments

  Leave a Reply

  For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

  I agree to these terms.