Menu
Blog / Casa si gradina

Parfum de ambient: Cum sa-l alegeti bine?

Parfum de ambient: Cum sa-l alegeti bine?

Fiecare loc are propria sa atmosfera. Parfumul de camera joaca un rol esential, fara indoiala, la fel ca si decorarea si iluminarea. Dar care este cel mai bun parfum de camera? In realitate, trebuie sa alegem doua lucruri: pe de o parte, parfumul de camera si, de asemenea, suportul pentru difuzarea parfumurilor. Pentru acest ultim punct, ni se ofera mai multe posibilitati: un difuzor de parfum electric, un obiect tehnic si decorativ? Un buchet elegant si parfumat? Subtilitatea unui arbore de parfum sau a unei flori de parfum? Simplitatea tamaiei, sau mai degraba caldura blanda a unei lumanari parfumate? Sau simplitatea unei sticle cu pulverizator? Gasesti multe variante la Vega boutique.

Care este cel mai bun parfum de ammbient?

Este vorba despre armonie: toate elementele care alcatuiesc un spatiu de locuit se imbina si se imbogatesc reciproc. Decorul interior este inima acestuia: stil contemporan si design? Inspiratie zen? Atmosfera intima? O camera calda si primitoare? Placerea de a decora o camera poate fi facuta singur sau cu ajutorul unui designer de interior. Fiecare camera poate beneficia de un stil distinct: living, hol, dormitor si chiar bucatarie, fiecare camera dintr-o ammbient are propria sa atmosfera. Si parfumul potrivit pentru el.

Ce difuzor de parfum sa alegeti?

Metoda de difuzare a parfumului este o alegere esentiala, deoarece aromele sunt asociate cu un obiect.

Pentru a alege bine, este necesar sa se ia in considerare estetica, desigur, dar si consideratii practice. Intr-adevar, in general, se apreciaza un parfum de camera de lunga durata. Difuzorul de parfum trebuie sa se adapteze si la ritualurile noastre, la modul nostru de utilizare zilnica. Pentru aceasta, avem la dispozitie mai multe solutii:

 • difuzorul electric de parfum: vedeta interioarelor sofisticate. Acest obiect frumos are multe caracteristici practice. Creeaza o ceata de parfum, care difuzeaza parfumuri dulci in mod continuu sau la intervale regulate.
 • pulverizatorul de camera, simplu si eficient. Gestul este asemanator cu cel de a folosi un parfum de corp, acesta difuzeaza o atmosfera frumos parfumata in functie de dorintele noastre.
 • buchetul parfumat. Principiul este simplu, o tulpina conduce prin capilaritate parfumul pretios si il difuzeaza continuu in incaperea casei. O solutie practica, care nu necesita nicio interventie. Cu exceptia umplerii sticlei de parfum din cand in cand. Cu tulpinile sale capilare, lungi si parfumate, buchetul aduce o nota decorativa sobra si rafinata.
 • arborele de parfum. Silueta sa decoreaza cu bucurie o masuta de cafea sau un piedestal; o nota poetica delicata pentru interiorul dumneavoastra.
 • floarea parfumata. Bazata pe acelasi principiu ca si buchetul parfumat, floarea parfumata profita de principiul capilaritatii pentru a difuza parfumul in timp in incapere. Petalele subtile, realizate din fibra naturala, lumineaza cu rafinament.
 • lumanarea parfumata. Farmecul flacarii sale rotitoare incanta fiecare clipa. Lumanarile parfumate Estéban sunt decorate cu grija pentru a se potrivi diferitelor stari de spirit.
 • si, in final, tamaie. Tamaia are ceva special; este legata de ritualul de aprindere a batului de tamaie sau de placerea vizuala de a o vedea cum arde incet? Este greu de spus, dar tamaia favorizeaza calmul si linistea.

Cum sa iti faci casa sa miroasa mai frumos?

Fiecare casa are un miros unic. Intr-un sondaj recent al consumatorilor Good Housekeeping Institute Cleaning Lab, cei mai multi ne-au spus ca vor in casele lor un miros proaspat si curat pentru familie si oaspeti, totusi unele case – nu ne place sa spunem asta – miros mai bine decat altele. Indiferent de cat de curata ti-ai mentine casa, exista tot felul de mirosuri care se dezvolta in mod natural, mai ales atunci cand iei in considerare mizeria inevitabila cu animalele de companie, cosul de gunoi revarsat, aromele de gatit si mancare si pantofii si cizmele mirositoare. Desi unele mirosuri necesita unsoare reala si rabdare pentru a le eradica (cum ar fi, stii, cand puiul tau decide ca covorul tau este o baie), exista multe modalitati de a improspata cu usurinta aerul casei in mod regulat.

Am apelat la designeri de interior de top si experti pentru a obtine cele mai bune sfaturi despre cum sa va faceti casa sa miroasa grozav, abordand orice, de la cuptoarele cu microunde murdare pana la dulapuri cu mucegai. Desi ati putea fi tentat sa ardeti cateva lumanari parfumate pentru o solutie rapida, parcurgeti aceasta lista de alte optiuni eficiente – atat produse comerciale, cat si optiuni naturale – pentru a va dezodoriza casa de sus in jos, incepand cu aruncarea gunoiului puturos. in chiuveta ta din bucatarie.

Ai observat o miros invechit in bucatarie? Daca da, verificati chiuveta. Ar putea fi depozitul de gunoi. Pentru a scapa de mirosul din gunoiul dvs., puneti o cupa de sapun de vase cu parfum de lamaie si puneti in zona in care se afla gunoiul.

De asemenea, puteti macina bucati de coaja de lamaie sau de lamaie prin eliminare, urmate de multa apa. Daca mirosul persista, turnati 1/2 cana de bicarbonat de sodiu in cosul de gunoi in timp ce picurati apa calda.

No Comments

  Leave a Reply

  For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

  I agree to these terms.