Menu
Blog / Sanatate

Sticle de apa din Tritan, sfaturi pentru a alege modelul potrivit

Sticle de apa din Tritan, sfaturi pentru a alege modelul potrivit

Timpul a expirat! Mediul inconjurator cere respect. In orice domeniu, dezvoltarea de tehnici si materiale ecologice este acum o necesitate absoluta, fiind pe deplin sustinuta de o constiinta „verde” larg raspandita. Acelasi care, atunci cand achizitionam un produs, ne determina sa ne uitam la durabilitatea acestuia.

Aici se afla explicatia pentru care articole precum sticlele de apa personalizate din tritan au acum o piata in expansiune. Afara cu materialele plastice poluante, asadar, mai bine sa ne concentram pe sanatatea oferita de sticlele de apa din tritan!

Tritan, daca il stii sa nu-l eviti

Tritan este, de fapt, un polimer din clasa copoliester, a carui caracteristica principala este ca este BPA FREE, adica fara bisfenol, o substanta chimica prezenta in materialele plastice industriale si daunatoare pentru sanatate. Inregistrat in 2007, tritan s-a impus ca un material sigur si ecologic pentru recipientele de apa sau de orice alta bautura.

Este usoara, usor de manevrat, rezistenta la diferite temperaturi (de la -40 la 90/100 grade), transparenta si stralucitoare ca sticla. Poate fi spalat de mai multe ori in masina de spalat vase; apoi poate fi eliminat, deoarece este 100% reciclabil; in sfarsit, are o densitate mai mica decat policarbonatul, astfel incat cantareste mai putin pentru aceeasi dimensiune.

In plus, acesta este rezultatul unui proces de productie mai rapid si, prin urmare, mai putin costisitor. In cele din urma, simpla turnare il imbogateste cu proprietati chimice, fizice si termice remarcabile.

Inapoi la sticlele de apa Tritan personalizate

O explicatie tehnica a fost necesara pentru a intelege mai bine de ce toata lumea este „nebuna dupa sticlele de apa tritan” si de ce sticlele de apa personalizate ecologice sunt atat de solicitate de companiile care folosesc gadgeturi personalizate pentru campaniile lor de brand.

Sticla de apa din tritan este functionala, are o utilizare continua si il multumeste pe destinatar, deoarece il face sa participe la protejarea planetei noastre. In esenta, actioneaza asupra laturii emotionale a clientului si imbunatateste factorul de comunicare.

Cele mai bune sfaturi pentru sticlele de apa personalizate Tritan

Oferta de flacoane si sticle tritan seria sports satisface toate cerintele posibile in ceea ce priveste dimensiunea, capacitatea, inchiderile si accesoriile. Va recomandam sa alegeti cu curaj si imaginatie. Aici, sticla de apa cu un singur perete este o idee eleganta si „parfumata”. Sticla de apa din tritan are un infuzor in centru, pentru a adauga bauturii aroma fructului preferat.

De la sticlele de apa din tritan de inalta tehnologie la cele din otel

Forma flacoanelor personalizate din tritan cu paiul Radius 830 ml merita mai mult decat o simpla privire daca doriti sa impresionati un „public” interesat de eleganta unui pachet cadou de prestigiu. Pe de alta parte, pentru cei care vor sa impresioneze cu efecte speciale, exista flaconul tritan de 500 ml cu difuzor wireless. Sunt incluse un prosop din poliester, o baterie reincarcabila cu litiu si un cablu micro USBV. Dar stampasi.co.uk ofera, de asemenea, diverse flacoane din otel si aluminiu, in conformitate cu tendinta „eco”, dintre care flacoanele personalizate din tritan sunt cea mai avansata si mai cautata expresie.

De ce este bine sa bei apa cand faci sport?

Daca nu bei suficient lichid:

Temperatura corpului si ritmul cardiac pot creste. Cand cantitatea totala de apa din corpul tau este sub nivelul normal (hipohidratare), corpul tau nu poate regla in mod corespunzator caldura.

S-ar putea sa va simtiti mai obosit decat de obicei.

Este posibil sa nu puteti gandi clar – controlul motor, abilitatile de luare a deciziilor si concentrarea pot fi afectate.

Functiile corpului dumneavoastra pot incetini – aceasta include golirea gastrica, astfel incat va puteti simti inconfortabil in stomac.

Performanta dvs. in sport sau in exercitii poate sa nu fie la fel de buna pe cat ar putea fi. Impactul este si mai rau atunci cand esti activ si deshidratat in conditii calde.

Solutia simpla este, desigur, sa bei suficiente lichide atunci cand faci miscare. Faceti inlocuirea lichidelor o prioritate atunci cand sunteti activ fizic.

Consumul de lichide va ajuta la mentinerea concentrarii si a performantei, la cresterea rezistentei si la prevenirea cresterii excesive a ritmului cardiac si a temperaturii corpului. Totul tine de o hidratare suficienta.

Cantitatea de apa de care aveti nevoie depinde de o serie de factori, cum ar fi conditiile climatice, sanatatea, imbracamintea, intensitatea si durata exercitiilor. Deci, a fi bine hidratat va diferi in functie de persoana si situatie.

Ca ghid, probabil ca aveti nevoie de mai mult lichid daca:

  • transpiri abundent
  • aveti anumite afectiuni medicale, cum ar fi diabet sau boli de inima
  • aveti fibroza chistica, ceea ce inseamna ca aveti o concentratie mare de sodiu in transpiratie
  • utilizati un medicament care poate actiona ca un diuretic, determinand organismul dumneavoastra sa piarda mai mult lichid
  • ai un corp mai mare
  • sunteti in forma (persoanele in forma au tendinta de a transpira mai mult si mai devreme in timpul exercitiilor)
  • faci exercitii viguroase
  • sunteti activ in conditii calde sau umede.

Setea nu este cel mai bun indicator ca trebuie sa bei. De fapt, daca ti-e sete, probabil ca esti deja deshidratat.

Un bun test de deshidratare este culoarea urinei. Daca este palida si limpede inseamna ca esti bine hidratat.

No Comments

    Leave a Reply