Menu
Istorie / Vacante

Turist in Romania? Alege un un tur privat ghidat la castelul Peles, castelul Bran si Centrul Vechi al Brasovului

Turismul în România oferă o varietate largă de atracții pentru vizitatori. De la frumusețea naturală a munților Carpați și a Deltei Dunării, la patrimoniul cultural și istoric bogat, turiștii sunt întâmpinați de o gamă largă de opțiuni de vacanță. Castelul Bran, Castelul Peles și cetatea Sighișoarei sunt doar trei dintre atracțiile istorice populare, în timp ce zonele de schi din Poiana Brașov și Păltiniș sunt destinații iubite de turiștii pasionați de sporturi de iarnă. Cu toate acestea, multe alte destinații mai puțin cunoscute, cum ar fi Cheile Nerei sau lacurile de la Cheile Bicazului, oferă o experiență unică și plăcută pentru călătorii care caută să evadeze din cotidian.

Daca sunteti in cautarea unui tur de vis in Romania, nu trebuie sa cautati mai departe! Un pachet turistic care include turul Castelului Peles, Castelului Bran si pranz intr-un loc traditional, rustic este perfect pentru a va face vacanta memorabila. Poate fi realizat individual, in 2, in grupuri mici sau mai mari. In functie de tipul de vacanta aleasa.

Castelul Peles este o resedinta de vara impresionanta, care a fost construita din dorinta regelui Carol I al Romaniei. Acest castel va va cuceri cu siguranta cu cele 160 de camere, turnul central de 66 de metri, o sala de teatru si incalzirea centrala. Ghidul va va insoti in interiorul castelului si va va prezenta istoria locului, camerele superbe si povestile mai putin cunoscute despre Romania. Veti putea admira arhitectura impresionanta si decorul luxos, iar ghidul va va oferi informatii interesante despre regii care au locuit aici si despre viata lor.

Castelul Bran este o alta oprire importanta in acest tur. Cu o istorie tumultuoasa, castelul Bran a fost gazda unui rege dupa altul si a fost asociat cu Dracula si familia regala. Ghidul va va dezvalui cele mai intunecate secrete ale castelului si legaturile sale cu Dracula. Veti fi fascinati de aceasta poveste intunecata si veti afla multe lucruri interesante despre istoria castelului.

Dupa doua castele frumoase, vine timpul pentru relaxare si un pranz traditional delicios. Veti avea ocazia sa gustati preparate locale, savurand arome si gusturi unice ale bucătăriei românești. Veti putea simti atmosfera traditionala si rurala a zonei.

Vizitarea centrului orasului Brasov este o experienta pe care nu trebuie sa o ratati. Admirati Biserica Neagra, cea mai mare biserica gotica din Romania, si faceti poze cu casele medievale si cu marea Piata a Sfatului. Bucurati-va de plimbare pe cea mai ingusta strada din Europa de Est. Simititi Brasovul si lasati-l sa va farmece! Ghidul-sofer prietenos si cunoscator al istoriei si povestilor va va ajuta sa descoperiti cele mai frumoase locuri din oras.

Acest pachet turistic va ofera asistenta pe tot parcursul turului, transport cu autoturism sau minivan si taxe de intrare la Castelul Peles si la Castelul Bran. Va veti putea bucura de toate acestea fara sa va faceti griji in legatura cu organizarea turului si costurile aditionale.

In concluzie, turul castelului Peles, castelului Bran, pranzul intr-un loc traditional, rustic si vizitarea centrului orasului Brasov reprezinta un pachet turistic complet si memorabil. Acest tur va va oferi o experienta unica, care va ramane cu siguranta in amintirea voastra mult timp dupa ce veti pleca din Romania.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.