Menu
Telefoane si gadgeturi

Aplicatii pentru mobil utile in diverse domenii

Aplicatii pentru mobil utile in diverse domenii

Dezvoltatorii de aplicatii par a veni zilnic cu ceva nou, incercand imbunatateasca experientele utilizatorilor pentru folosirea cat mai comoda si inteligenta a smartphone-urilor si tabletelor. De fapt, atat de multe aplicatii Android apar in fiecare zi, incat este dificil sa le urmaresti pe toate. Si mai dificil este sa te pronunti care ar fi cele mai bune, dar daca te plictisesti de ceea ce ai si vrei sa incerci ceva nou, cu siguranta gasesti o aplicatie din orice domeniu de interes. Iata mai jos cateva dintre cele mai noi aplicatii Android pentru mobil.

AirMusic

AirMusic este un instrument puternic pentru transmiterea audio pe dispozitivele mobile. Acesta ofera suport pentru orice aplicatie de streaming muzical, dar si pentru orice receptor cu capacitati de distributie. Da, aceasta include Apple AirPlay impreuna cu instrumente obisnuite precum Chromecast. De asemenea, nu necesita root pentru Android 10 sau versiunile ulterioare. Este putin ciudat de utilizat la inceput, dar nu dureaza mult sa-ti dai seama cum stau lucrurile. Acesta este, de asemenea, unul dintre putinele moduri de a utiliza AirPlay pe Android. Versiunea de incercare este gratuita, iar versiunea completa costa 4,49 USD.

Colorize

Colorize este o aplicatie din domeniul fotografiei cu ajutorul careia poti schimba imaginile alb-negru in imagini color. Pur si simplu scanezi fotografia sau utilizezi una din galeria telefonului, iar aplicatia face restul. Este un proces destul de simplu si poti salva sau partaja fotografia obtinuta dupa ce s-a realizat modificarea. Aplicatia foloseste un algoritm AI pentru a rezolva totul. Versiunea gratuita limiteaza numarul de fotografii pe care le poti colora, insa iti poti face un abonament care elimina toate restrictiile valabile in versiunea gratuita. Cu toate acestea, este recomandata versiunea de abonament doar daca ai o multime de fotografii care au nevoie de culoare, altfel versiunea gratuita ar trebui sa iti fie suficienta.

CoreSpecs

CoreSpecs este o aplicatie de utilitate Android care iti arata toti senzorii diversi de pe dispozitiv si ce citesc acestia in momentul utilizarii. Acesta accepta nenumarati senzori, dar ii poti vedea doar pe cei pe care ii are dispozitivul tau. UI este simpla si intuitiva. Cu toate acestea, unele dintre datele aplicatiei pot fi greu de citit, dar faptul ca este gratuita poate te indeamna sa o incerci.

Discovery +

Discovery + a fost lansat oficial in prima saptamana a lunii ianuarie. Are peste 55.000 de episoade din peste 2.500 de emisiuni de la HGTV, Food Network, Discovery Channel, Animal Planet, TLC si multe altele. Este de fapt un serviciu de streaming destul de mare si rivalizeaza cu unele nume mai mari in ceea ce priveste continutul inedit. Aplicatia functioneaza ca majoritatea celorlalte, cu un aspect de grila, o lista de vizionare si asistenta Chromecast. Pretul acesteia este de 4,99 USD este pentru acces cu publicitate și de 6,99 USD pentru versiunea fara reclame.

In functie de toate aceste aplicatii pot fi alese si cele mai  bune accesorii telefoane care sa te ajut sa folosesti in mod corespunzator aplicatiile, utilizandu-le la pontentialul lor maxim.

 

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.