Menu
Telefoane si gadgeturi

Avantajele unui telefon mobil cu ecran mare

Avantajele unui telefon mobil cu ecran mare

Exista foarte multe tipuri de telefoane mobile, iar tendinta actuala este aceea de a avea un ecran din ce in ce mai mare, care sa permita utilizarea acestuia pentru a vedea mai bine si mai clar tot ceea ce doresti.

Un display care functioneaza bine este important pentru o buna calitate a functionarii telefonului tau. Poti cumpara un display Samsung sau alte componente de care ai nevoie de la magazinul online MagazinGsm.ro. Aici vei putea sa alegi tot ce doresti si sa te bucuri de profesionalism si o gama larga de produse care te pot inspira.

Ecranele din prezent pot sa fie de pana la 146mm si chiar mai mari. Iata ce anume iti ofera ele si cum poti sa te bucuri de avantajele pe care le au:

 1. Poti vedea usor filme

In prezent filmele sunt foarte des vizualizate direct de pe telefon. Poti avea abonamente pentru cele mai importante site-uri care ofera filme precum Netlix sau HBO. O sa te relaxezi folosind ecranul mare al telefonului tau.

Daca o sa ai si un suport pentru telefon care sa il sustina in cea mai buna pozitie pentru a vedea un film, atunci o sa poti sa te bucuri de caracteristicile oferite chiar si in deplasari, in vacante sau in parc, folosind castile.

 1. Poti face fotografii pe care le editezi usor

Un alt avantaj al eranului mare, este posibilitatea de a face fotografii si de a le edita foarte corect. Daca ai un ecran mai mare, poti sa vezi mai bine detalii si sa te bucuri de usurinta in a edita orice poza pe care o adori.

O sa poti sa folosesti aplicatii direct pe telefon si sa poti face colaje sau sa modifici elementele care au nevoie de ajutor. Fotografiile sunt parte din amintirile tale de neuitat.

 1. Aplicatiile de tip YouTube se pot folosi cu placere

Atunci cand ai un ecran mai mare, orice filmulet de pe YouTube este vizualizat cu placere. Ai posibilitatea de a vedea mai bine si mai atent orice mic detaliu. Vei avea si rezolutie mai buna in functie de caracteristicile telefonului pe care il utilizezi.

Tendinta de a crea ecrane din ce in ce mai mari se datoreaza tipului de utilizare pentru care opteaza cea mai mare parte a populatiei. Filmuletele sunt foarte mult vizualizate direct de pe telefon cu ajutorul aplicatiilor existente.

 1. Iti protejezi vederea avand un ecran mai mare

Atunci cand este vorba despre folosirea unui telefon cu ecran mai mare, iti protejezi in mod automat vederea. Ochii tai sunt mai odihniti dupa multe ore de petrecut in fata filmelor sau altor aplicatii necesare.

Poti, de asemenea, sa optezi pentru a alege modul de inlaturare a luminii albastre, pentru a reusi sa ai o protectie suplimentara.

 1. Jocurile de pe telefon sunt o adevarata placere

Jocurile pot sa fie jucate mai des si cu mai multa placere atunci cand sunt jucate de pe un eran mai mare al telefonului. In prezent foate multe jocuri RPG sunt directionate catre forma lor mobile.

No Comments

  Leave a Reply

  For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

  I agree to these terms.