Menu
Sanatate

Care sunt beneficiile de a face ecografie pentru sani si cine poate face aceasta investigatie?

Care sunt beneficiile de a face ecografie pentru sani si cine poate face aceasta investigatie

Orice femeie trebuie sa faca anumite seturi de analize care sa ii tina sub control sanatatea. Corpul tau este important si trebuie sa mergi la doctor pentru a stii care sunt principalele aspecte ce tin de pastrarea sanatatii si a unei stari optime interne.

Pentru ecografie sani Cluj ai nevoie de o programare la singurul centru de senologie imagistica, accesand site-ul MedImages.ro. Iata care sunt beneficiile de a face ecografie pentru sani si cine poate sa faca acest tip de inbvestigatie:

  1. Ecografia pentru sani este benefica atunci cand vrei sa faci o investigatie anuala, de control sau cand medicul tau considera ca este important sa o faci

Este bine sa asculti sfatul medicului si sa mergi la o ecografie atunci cand acesta o recomanda. De asemenea, este bine sa faci o ecografie a sanilor in fiecare an pentru o simpla verificare a starii de sanatate sau pentru un control atunci cand vrei sa verifici rezultatul unor proceduri.

  1. Ecografia poate sa fie realizata in cazul gravidelor atunci cand medicul o recomanda

Daca s-au depistat anumite modificari in cazul unei gravide, atunci este important sa fie facute verificarile si sa ai un diagnostic imediat. Se pot face aceste tipuri de proceduri si in perioada in care alaptezi. Asadar, daca ai anumite schimbari in perioada de dupa nastere, poti sa apelezi la sfatul medicilor specialisti de la MedImages.ro.

Poti face o programare si poti avea prioritate daca situatia ta este una dificila sau urgenta. La centrul de senologie se pune accentul pe sanatatea ta si vei avea parte de atentia tuturor celor implicati.

  1. Atunci cand faci mai multe tipuri de investigatii, ecografia poate sa faca parte dintr-un complex de metode de a detecta posibilele probleme

Atunci cand exista suspiciunea unei afectiuni mai grave, ai nevoie de mai multe tipuri de analize si proceduri. Astfel, ecografia este una dintre principalele tipuri de investigatii. Aceasta te ajuta sa ai un diagnostic foarte clar si bine realizat. Poate sa fie alaturata altor metode de diagnoza si informatiile pot sa fie comparate sau completate de acestea.

  1. Este important sa faci ecografie atunci cand ai o varsta de pana in 30 de ani isi este o prima metoda de investigatie

Pentru persoanele tinere care incep sa verifice anual starea de sanatate, este bine sa faca ecografie. Aceasta procedura este permisa pentru orice tip de varsta la indicatiile medicului. De aceea este recomandat sa faci ecografie si consult pentru a cunoaste posibilele modificari ale tesutului. Daca ai anumite nelamuriri, poti oricand sa intrebi medicul si sa stii care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

  1. Ecografia este potrivita pentru situatiile in care trebuie investigat sanul dens, care este mamografic opac

Ecografia este o metoda de investigatie care permite depistarea problemelor aparute la nivelul tesutului. Astfel, daca ai situatia unui san dens, care este mamografic opac, atunci poti opta pentru o ecografie care sa iti daruiasca multiple informatii importante. La MedImages poti avea parte de specialisti care sunt pregatiti sa fie alaturi de tine si care vor sa te ajute sa ai parte de tratamentul necesar.

No Comments

    Leave a Reply