Menu
Blog / Telefoane si gadgeturi

Care sunt marile probleme ale telefoanelor iPhone X?

Care sunt marile probleme ale telefoanelor iPhone X?

iPhone X este un smartphone lansat de catre Apple, si in ciuda faptului ca are deja o oarecare vechime pe piata, exista inca persoane care atunci cand au nevoie de un telefon mobil inteligent, isi indreapta atentia spre acest model.

In majoritatea cazurilor, dispozitivele iPhone X functioneaza fara probleme, dar cu toate acestea, au existat odata cu trecerea timpului situatii in care aceste dispozitive au ajuns in service. In continuare va este prezentata o lista a celor mai frecvente defectiuni pe care le au aceste telefoane de la Apple.

  1. Descarcare rapida

Multi utilizatori sunt dezamagiti de faptul ca dispozitivele lor iPhone X se descarca foarte rapid, asa ca incearca tot felul de solutii pentru a remedia problema.

Pentru a preveni descarcarea prematura a bateriei, se recomanda activarea modului de economisire a energiei, aceasta fiind o functie care inchide diferite alte functii ale telefonului, care consuma multe resurse ale bateriei.

Apoi, utilizatorii pot opri de fiecare data functia wifi, functia bluetooth sau datele mobile, atunci cand nu au nevoie de acele functii. In aceste conditii, se poate economisi de-asemenea energie.

Inchiderea aplicatiilor care nu sunt utilizate momentan, reprezinta de-asemenea o alta solutie demna de luat in considerare, pentru a preveni descarcarea prematura a bateriei.

Acestea sunt trucuri eficiente care pot ajuta bateria sa reziste incarcata mai mult timp. In cazul in care acestea nu ofera randamentul dorit, cu siguranta o vizita cu telefonul in service este utila. Specialistii vor afla rapid daca problema este una legata de software sau daca trebuie inlocuita bateria.

  1. Probleme de incarcare

Unii utilizatori constata faptul ca dispozitivele lor iPhone X nu se mai incarca de la un anumit moment dat. Ce este de facut in aceste conditii, inainte ca telefonul sa fie dus intr-un service gsm?

In primul rand, utilizatorii trebuie sa se asigure ca incearca incarcarea telefonului de la o priza functionala. In caz contrar, este firesc ca incarcarea nu poate avea succes. In cazul in care priza este functionala, se poate verifica incarcarea iPhone X cu alt incarcator, si simultan, incarcarea altui telefon cu incarcatorul iPhone X care este suspectat ca nu incarca.

Daca iPhone-ul X nu se incarca cu alt incarcator, iar incarcatorul iPhone X incarca alt telefon, atunci cu siguranta problema este de la telefon, iar incarcatorul este bun.

Este recomandata si o verificare a incarcarii wireless. Utilizatorul trebuie sa se asigure ca foloseste un incarcator Apple Original in primul rand. Un incarcator contra-facut poate deteriora telefonul.

Apoi, mai trebuie mentionat faptul ca desi utilizatorul foloseste un incarcator iPhone original, este posibil ca incarcarea sa nu aiba succes, daca telefonul este pastrat intr-o husa de tip carcasa, atunci cand este pus la incarcat.

In cazul in care nici incarcarea cu incarcatorul cu fir nu functioneaza si nici incarcarea wireless, lucrurile sunt cat se poate de clare: telefonul are o problema cu incarcarea si necesita o vizita la service.

  1. Inlocuirea display-ului

Cele mai multe telefoane iPhone X care ajung intr-un service gsm, au nevoie de inlocuire display iPhone X, dupa ce au suferit un impact cu un obiect dur, sau dupa ce au fost scapate pe o suprafata dura (gresie, asfalt, pamant).

In cele mai multe cazuri, atunci cand un telefon are nevoie de inlocuirea display-ului, aceasta situatie este generata de lipsa de atentie si de neglijenta utilizatorului. Daca utilizatorul si-ar fi protejat telefonul in mod corespunzator, cu un geam de protectie pentru ecran, si cu o husa protectoare, defectiunea ar fi putut fi prevenita.

Acestea sunt asadar, 3 probleme destul de des intalnite ale dispozitvelor iPhone X, cu care se pot confrunta utilzatorii care detin astfel de dispozitive.

1 Comment

  • Sandu
    aprilie 12, 2022 at 11:04 am

    Si mie mi se descarca destul de repede bateria la iphone x. Aparea in meniu ca fiind 78% ceea ce m-a facut sa caut un service pentru inlocuirea acesteia. Acum nu mai am probleme cu autonomia.

    Reply

Leave a Reply

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.