Menu
Telefoane si gadgeturi

Cateva motive pentru care avem nevoie de o husa pentru telefon

Cateva motive pentru care avem nevoie de o husa pentru telefon

Alegerea unui smartphone cu siguranta nu este o sarcina tocmai simpla, dat fiind faptul ca pe piata exista la momentul de fata mai multi producatori de top, precum Samsung, Apple, Huawei, Sony, etc.

Fiecare mare producator vine in intampinarea utilizatorilor cu diferite propuneri. Dintre acestia, doar Apple produce numai telefoane high end. Ceilalti producatori au in oferta si telefoane midrange sau low cost. Acest lucru inseamna ca de la producatorii de telefoane Android, utilizatorii isi pot alege si telefoane ieftine, dar cu specificatii decente.

Ei bine, indiferent insa de marca si modelul preferat de smartphone, fiecare persoana trebuie sa fie constienta de faptul ca are nevoie de o husa telefon. Husa este acel accesoriu care nu permite ca praful si murdaria sa se depuna direct pe telefon, ci il protejeaza.

Stim cu totii cat de daunator poate fi praful pentru un smartphone, iar daca ajunge la difuzor, calitatea sunetului in timpul unui apel, sau calitatea audio cand ruleaza Youtube de exemplu, scade considerabil.

Apoi, o husa pentru smartphone este foarte importanta in conditiile in care protejeaza telefonul de zgarieturi. De multe ori, ne punem telefonul pe birou sau pe scaun sau pe orice alta suprafata. Se poate intampla ca suprafata respectiva sa fie putin prafuita sau sa existe altceva pe ea, iar de acolo si pana la aparitia zgarieturilor pe telefon, nu mai e decat un simplu pas.

De-asemenea, husa poate reprezenta sansa si norocul utilizatorului de a nu mai fi nevoit sa isi duca telefonul in service pentru o inlocuire display, atunci cand acesta isi scapa dispozitivul pe gresia din bucatarie, sau pe asfalt in timp ce se deplaseaza unde are treaba.

Stim cu totii ca multe dintre telefoanele noi de pe piata, sunt rezistente la praf si la umiditate. Cu toate acestea, este recomandat sa protejam telefonul de acesti doi factori, mai ales de umiditate. Cum se poate face oare acest lucru, daca nu pastrand dispozitivul intr-o husa telefon?

O husa telefon este de-asemenea un accesoriu foarte util pentru cei care doresc sa isi scoata in evidenta dispozitivul prin eleganta. Exista huse premium, confectionate din materiale de cea mai buna calitate, care cu siguranta vor scoate prin rafinament si eleganta telefonul in evidenta.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele datorita carora, o husa telefon este un accesoriu deosebit de important, un accesoriu pe care fiecare detinator de smartphone trebuie sa il aiba.

Dat fiind faptul ca exista atat de multe huse pe piata, alegerea unui asemenea accesoriu, la fel ca si alegerea unui telefon, poate fi o misiune dificila. Utilizatorii trebuie sa stie cateva lucruri despre cum se alege o husa.

Exista asadar huse universale si huse special confectionate pentru fiecare model de smartphone. Alegerea ideala ar fi reprezentata de o husa special confectionata pentru fiecare model. De exemplu, un telefon Samsung S20 poate avea dimensiuni identice cu un telefon de la Huawei, dar nu li se potriveste amandurora acelasi model de husa, pentru ca au camerele din spate expuse diferit.

Apoi, o husa telefon trebuie aleasa si in functie de calitatea materialelor. Cele confectionate din piele naturala de exemplu, sunt mai bune in ceea ce priveste calitatea decat cele din materiale textile sau piele ecologica. Exista insa si huse confectionate din silicon, materiale textile, cauciuc, plastic sau chiar si din aluminiu.

Nu in ultimul rand, o husa trebuie aleasa si in functie de model. Exista huse flip cover de exemplu, exista carcase de silicon .

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.