Menu
Telefoane si gadgeturi

Ce probleme au telefoanele Xiaomi Mi 8 Pro si Mi 8 Lite?

Ce probleme au telefoanele Xiaomi Mi 8 Pro si Mi 8 Lite?

Pentru ca smartphone-urile sunt dispozitive atat de utile in viata de zi cu zi, si pentru ca pot indepini cu succes atat de multe sarcini, fiecare persoana cauta sa-si aleaga cele mai performant dispozitiv.

Exista insa si persoane care isi doresc smartphone-uri de gama medie, care sa faca fata cerintelor. Alte persoane se multumesc chiar si cu telefoane entry level (low cost).

Cei care isi doresc dispozitive cu specificatii tehnice notabile si la cele mai atractive preturi, isi vor indrepta atentia fara doar si poate, spre telefoanele scoase pe piata de catre Xiaomi. Exista mai multe telefoane renumite ale companiei, iar modelele Mi 8 Pro si Mi 8 Lite reprezinta optiuni interesante pentru utilizatori.

Cele mai multe modele Mi 8 Pro si Mi 8 Lite functioneaza fara probleme. utilizatorii sunt multumiti de cum se comporta telefoanele lor in timpul in care sunt deschise aplicatiile, sunt multumiti de cat rezista incarcate, etc.

In situatii rare insa, utilizatorii se pot confrunta cu diferite probleme, iar in continuare veti descoperi cateva dintre acestea. Inainte de a intra insa in detalii, trebuie facuta precizarea ca aceste probleme sunt rare, si nu trebuie sa va influenteze decizia cumpararii unui asemenea dispozitiv. Toate telefoanele pot intampina asemenea probleme.

  1. Probleme Wi-Fi

Printre alte probleme de conectivitate, problemele Wi-Fi par a fi destul de comune pentru utilizatorii de dispozitive Mi 8 Pro / Lite. In mod evident, acest lucru poate fi foarte frustrant atunci cand depindeti de reteaua Wi-Fi, si cand este absolut necesar sa folositi telefonul pentru a naviga pe internet.

Poate aveti mailuri de citit sau de trimis, iar problemele wifi pot fi deranjante. Problema se poate manifesta fie ca esec la conectarea la Wi-Fi, fie ca un semnal Wi-Fi foarte slab.

Primul lucru pe care il puteti face pentru a corecta problema Wi-Fi (daca va confruntati cu o astfel de problema, fireste) va fi sa va verificati routerul wireless si sa il resetati. In cazul in care acest lucru nu functioneaza, un alt lucru pe care il puteti face, este sa activati modul avion pe dispozitivul dvs. pentru un minut.

Apoi il puteti dezactiva si incercati sa va conectati din nou la Wi-Fi. De asemenea, puteti sa accesati setarile Wi-Fi, sa uitati reteaua la care sunteti conectat si sa incercati sa va reconectati din nou la reteaua respectiva (sunt sanse ca trucul sa functioneze).

  1. Problema slaba a semnalului / eliminarii apelului telefonului mobil

Semnalul slab al telefonului cu siguranta reprezinta o mare problema pentru orice telefon mobil. Atunci cand telefonul nu receptioneaza semna, practic nu poate fi util pentru a efectua sau receptiona apeluri telefonice. Nu poate fi utilizat pentru a trimite sau primi mesaje scrise sau pentru a activa datele mobile. Aceasta este o problema cu care se confrunta uneori multi utilizatori de Android, indiferent ca discutam despre telefoane Samsung, Sony, Nokia, Huawei, etc.

Daca va confruntati cu aceasta problema pe dispozitivul Mi 8 Pro / Lite, puteti face o serie de lucruri pentru a vedea daca problema se poate corecta. Puteti incepe prin a scoate cartela SIM, pentru cateva secunde. Puteti pune dispozitivul in modul avion si il puteti dezactiva cateva zeci de secunde, maxim un minut mai tarziu, pentru a vedea daca se va rezolva problema.

Daca problema receptionarii semnalului persista, atunci trebuie sa duceti telefonul in service. In mod evident, specialistii vor remedia problema in cel mai scurt timp. De la inlocuire ecran Xiaomi, inlocuire port de incarcare Xiaomi, si rezolvarea problemelor de receptionare a semnalului, pana la rezolvarea celor mai complicate defectiuni software, specialistii de la un service gsm va pot ajuta mereu.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.