Menu
Blog

Ce servicii trebuie sa va asigurati pentru nunta?

Ce servicii trebuie sa va asigurati pentru nunta?

Probabil cel mai important eveniment din viata unui cuplu, este nunta. Fireste, exista si cazuri in care cuplul care urmeaza sa se casatoreasca, are deja unul sau mai multi copii, iar atunci se poate spune ca nunta este doar un alt eveniment major al vietii acestora.

Cuplurile care se decid ca a sosit momentul sa isi uneasca destinele in fata lui Dumnezeu si in fata ofiterului de stare civila, trebuie sa isi organizeze cu mare atentie nunta, si sa aleaga cele mai bune servicii cu maxima atentie, iar mai departe vom discuta despre aceste lucruri.

  1. Alegerea unui wedding planner

Alegerea unui weddin planner reprezinta fara doar si poate, cea mai importanta decizie pentru cuplul care urmeaza sa isi uneasca destinele in fata ofiterului de stare civila, si in fata lui Dumnezeu.

De ce atat de importanta este angajarea acestuia mai intai de toate? Ei bine, wedding plannerul este cel care se ocupa de organizarea evenimentului. Cu el veti discuta toate aspectele si el va va propune anumite servicii.

  1. Alegerea salii de evenimente

Aici intervine wedding plannerul. In urna unei discutii cu acesta, va primi toate informatiile referitoare la numarul de persoane care vor lua parte la eveniment, iar apoi el va crea o lista cu salile de evenimente care pot suporta numarul invitatilor.

Un wedding planner trebuie sa prezinte mai multe optiuni, astfel incat mirii sa aiba mai multe solutii.

  1. Alegerea serviciilor foto si video

Se spune despre fotografiile de la nunta si despre filmul nuntii, ca ar fi cele mai importante si totodata singurele amintiri de la marele eveniment. Din acest motiv, este deosebit de important ca serviciile foto si video sa fie de cea mai buna calitate.

Wedding plannerul va veni in intampinarea mirilor cu diferite propuneri de fotografi si cameramani, iar apoi acestia vor decide pe care ii vor contacta pentru a semna contractul.

  1. Optiunile in ceea ce priveste muzica

Se stie faptul ca la nunta, muzica este deosebit de importanta. In cazul in care nuntasii se simt bine si danseaza in permanenta, atmosfera este una de vis, iar nunta este una frumoasa.

In schimb, daca nuntasii nu danseaza si nu se simt in largul lor, atunci vor sta la masa, iar atmosfera nu va fi una tocmai placuta.

Din acest motiv, la recomandarea wedding plannerului, miri vor trebui sa aleaga cel mai potrivit dj, si/sau cea mai potrivita orchestra. Exista si situatii in care mirii aleg doar dj sau doar orchestra, insa o nunta fara dj parca nu are farmec.

  1. Alegerea prajiturilor

Un wedding panner trebuie sa le recomande mirilor si o cofetarie de unde acestia sa isi comande tortul miresei si tortul nasei pentru nunta. De-asemenea, nu doar torturile sunt importante la un eveniment de o asa mare importanta.

Mirii trebuie sa aleaga o cofetarie care le ofera cat mai multe optiuni si in ceea ce priveste prajitura pe care o vor da invitatilor, imediat dupa tortul miresei. Fiecare mire si mireasa isi doreste sa faca alegerile cele mai inspirate.

Unii miri aleg de exemplu sa ofere tort oreo invitatilor, altii le ofera tiramisu, exista miri care le ofera invitatilor tort cu fructe, iar exemplele pot continua. De multe ori mirii aleg prajiturile in functie de gusturile personale.

Totodata, atunci cand mirii merg la cofetarie pentru a afla detalii despre torturile pentru nunta, si despre prajiturile pe care le ofera la nunta; este important sa se intereseze si in legatura cu prajiturile pe care le vor comanda pentru pachetul invitatilor.

Se stie faptul ca invitatii pleaca acasa cu diferite marturii de la nunta, pe care le primesc atunci cand le dau plicul cu bani invitatilor. Exista diferite obiceiuri in ceea ce priveste marturiile, dar cei mai multi miri le ofera invitatilor praijutra si tuica sau vin.

Asadar, este foarte important ca wedding plannerul sa cunoasca cele mai bune cofetarii, si sa le ofere mirilor informatii astfel incat acestia sa faca alegerile cele mai bune.

  1. Alegerea florilor

Totodata, in afara de sala de evenimente, serviciile foto si video si recomandarea unei cofetarii, mirii trebuie sa primeasca recomandari de la wedding planner si in ceea ce priveste alegerea florariei.

Dupa cum bine stim cu totii, la o nunta aranjamentele florale conteaza foarte mult. Ba mai mult, floraria nu se ocupa doar de aranjamentele florale de la sala de evenimente, ci creaza buchetul miresei si buchetul nasei, deci mirii trebuie sa primeasca din partea wedding plannerului cele mai bune recomandari.

Asadar, dupa cum se poate vedea, nu este tocmai simplu de organizat o nunta, insa mirii care sunt inspirati atunci cand aleg wedding plannerul, au sanse mari sa aiba o nunta de pomina.

Trebuie insa sa aleaga cu cel putin un an inainte wedding plannerul si serviciile amintite anterior, pentru ca daca lasa totul pe ultima suta de metri, este posibil sa ramana descoperiti si sa nu aiba cele mai bune servicii.

No Comments

    Leave a Reply