Menu
Telefoane si gadgeturi

Cele mai bune jocuri RV pentru mobil in 2021

Cele mai bune jocuri RV pentru mobil in 2021

Jocurile care utilizeaza realitatea virtuala (RV) sunt din nou la mare cautare dupa declinul din ultimii ani. Noile concepte RV aplicate in industria de gaming au ajutat la promovarea realitatii virtuale in toata lumea, mai ales in randurile utilizatorilor de smartphone. Asadar, in zilele noastre poti avea acces la o serie de astfel de jocuri, folosind o casca VR pentru a te bucura de o experienta cu adevarat captivanta.

Totusi, nu exista la fel de multe optiuni VR disponibile pe mobil comparativ cu anii anteriori, deoarece dezvoltarea tehnologiei RV pentru mobil a incetinit dramatic. Totusi, cresterea brusca de descarcari a  jocurilor RV, din ultima perioada, i-a determinat pe multi experti in gaming sa creada ca aceste jocuri vor deveni extrem de populare  in viitorul apropiat, pe masura ce dezvoltatorii vor continua sa foloseasca acest concept.

Avand in vedere aceste lucruri, iata un top al celor mai bune jocuri VR pentru mobil:

Along Together

In acest joc tu vei fi prietenul imaginar a doi copii, iar impreuna cu acestia vei porni intr-o noua aventura. Va trebui sa ii ajuti sa indeplineasca anumite sarcini, cum ar fi gasirea cainelui lor pierdut, dar si sa ii aperi. Comenzile sunt usor de inteles, iar grafica jocului este colorata si bine conceputa.

Ai vrea sa fi tu cel care il gaseste pe Rishu?

Minecraft VR

Disponibil prin intermediul magazinului Oculus Great VR, va fi o chestiune de timp pentru a testa noua tranzitie Minecraft catre lumea RV. Oferind aceeasi experienta ca si alte jocuri Minecraft, si aceasta versiune vine cu comenzi simple, usor de invatat, iar conceptul de realitate virtuala te va atrage cu siguranta. Nu vei mai fi nevoit sa folosesti joystick-ul si, desi jocul este identic cu versiunea pentru console, adaugarea conceptului RV este cu siguranta o imbunatatire radicala.

In ciuda faptului ca anumiti jucatori au raportat erori si bug-uri in joc, va trebui sa il testezi.

End Space

End Space nu este un joc nou, dar este unul dintre cele mai bune aplicatii disponibile in spatiul VR mobil. Daca navele spatiale zburatoare, luptele intergalactice, haosul si razboiul te atrag, atunci, cu siguranta, va trebui sa testezi acest joc. End Space este un joc cu adevarat epic, iar acest shooter de actiune este unul dintre cele mai bune jocuri VR pentru mobil al tuturor timpurilor.

Battle Planet

Google Daydream este nou pe scena jocurilor celor mai descarcate aplicatii RV. Cu siguranta va trebui sa accesezi Battle Planet, mai ales daca esti un fan al shooter-urilor de actiune. In esenta, scopul jocului este de a apara o micro planeta, folosind robotii si armele puternice pe care le vei avea la indemana. Vor exista lupte cu diferiti Boss-i la sfarsitul nivelelor, precum si cu alti raufacatori. De altfel, jocul iti va pune la dispozitie o colectie generoasa de arme din care sa alegi.

Atunci cand acumulatorul nu te mai ajuta, poti cumpara unul nou pentru modelul tau. Gasesti inclusiv un acumualtor iPhone 11 PRO, sau pentru alte modele de telefoane, mai noi sau mai vechi.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.