Menu
Blog / Telefoane si gadgeturi

Cele mai importante aplicatii Android pentru 2021

Cele mai importante aplicatii Android pentru 2021

Doi din trei utilizatori de smartphone-uri navigheaza cu Chrome. Pe de alta parte, nu sunt multe de spus la inceput, deoarece browserul Google are, de asemenea, o multime de fani pe desktop, iar sincronizarea datelor intre telefonul mobil si computer este o joaca pentru copii.

Dar asta functioneaza si cu alte browsere, iar ultima alternativa reala este Firefox. Nu a fost cazul pentru o lunga perioada de timp, deoarece Mozilla a dormit intr-adevar in epoca smartphone-urilor, dar acum browser-ul excelent cu un design minimalist.

Vorbind despre browsere: browserul Tor, cunoscut pentru protectia sa extinsa a confidentialitatii, este disponibil si pentru Android. Cel putin ca al doilea browser, nu ar trebui sa lipseasca pe niciun smartphone Android.

WhatsApp

WhatsApp este greu de trecut chiar si ca utilizator Android, la urma urmei, acum puteti debloca mesagerul cu amprenta.

Exista cateva greutati ale aplicatiilor care se afla in fruntea tuturor graficelor. App Store pe toate platformele de ani de zile; Desigur, acest lucru se aplica si liderului de piata Android. Exemple binecunoscute provin din coltul social media, precum WhatsApp, Snapchat, Instagram sau Facebook Messenger.

Multi utilizatori le primesc mai intai pe smartphone-uri noi si fac parte pur si simplu din el. O adaugare relativ noua este TikTok, care castiga tot mai multi fani in aceasta tara. Avand in vedere masa utilizatorilor, este clar ca aceste aplicatii sunt obligatorii pe majoritatea smartphone-urilor.

Cu toate acestea, grupul Facebook este inca criticat de sustinatorii confidentialitatii datelor, asa ca nu este deloc surprinzator faptul ca unii utilizatori au dat deja spatele aplicatiilor Facebook. Atunci cand folosesti intens telefonul, riscul ca acesta sa cada este foarte mare iar noi recomandam o vizita pe  huse iPhone.

Mesageri securizati ca alternativa

Dar nu intotdeauna trebuie sa-i intorci complet spatele la WhatsApp & Co. Este adesea cazul ca cineva sa ramana cumva blocat in mesagerii destul de neiubiti. Da, exista inca o echipa de fotbal undeva care coordoneaza prin WhatsApp sau un grup parinte care coordoneaza prin Facebook Messenger.

Dar mesagerii pentru o comunicare sigura si respectarea vietii private sunt, de asemenea, foarte populari. Threema, Signal sau Telegram se numara, prin urmare, si printre must-have-urile noastre pentru Android. Poate ca nu toti cei trei mesageri pentru toti utilizatorii, ci unul pentru comunicarea care este deosebit de demna de protectie.

Aplicatie de avertizare Corona si jurnal de contact

Si in noul an trebuie sa luptam impreuna cu pandemia corona, aplicatia de avertizare corona apartine tuturor smartphone-urilor Android. In cazul unei infectii, contactele din ultimele 14 zile pot fi avertizate in mod anonim si, in cel mai bun caz, lanturile de infectie pot fi intrerupte.

In plus fata de aplicatia oficiala de avertizare Corona, va recomandam si o aplicatie pentru jurnal de contact. Ca utilizator, puteti introduce toate intalnirile cu alte persoane de acolo si, in cazul unei infectii, sa anuntati toate persoanele afectate comparativ usor si rapid.

Nu poate merge prost, dar este totusi un plan bun de a lua masuri de precautie. Nu trebuie neaparat sa cheltuiti bani pentru asta, chiar daca cele mai bune aplicatii sunt de obicei taxabile.

No Comments

    Leave a Reply