Menu
Blog / Casa si gradina / Sanatate

Cum se alege un odorizant de camera?

Cum se alege un odorizant de camera?

In viata de zi cu zi, te poti confrunta cu o multime de situatii, iar datorita acestora este foarte posibil ca mirosurile din casa ta sa nu fie tocmai placute.

Locuiesti la parter? Imagineaza-ti ca te trezesti dimineata inainte de a merge la servici, si deschizi geamul pentru a aerisi. Daca ai un canal in apropierea geamului de la camera, iar acesta este infundat, cel mai probabil mirosul oribil va patrunde rapid in dormitorul sau in livingul tau.

Apoi, indiferent de ceea ce gatesti, in bucatarie va fi in permanenta un miros. Daca nu ai usa la bucatarie, mirosul se poate raspandi in toata casa. Oricat de mult ai tine apoi ferestrele deschise pentru a scapa de miros, mai mult sau mai putin, tot ii vei simti prezenta.

Acestea sunt doar doua exemple, insa pot exista multe situatii in care te poti confrunta cu existenta unui miros neplacut in locuinta. A avea o locuinta care nu miroase placut, inseamna ca nu te vei simti confortabil in propria locuinta, acolo unde trebue sa ai parte de clipe de maxim confort.

In plus, imagineaza-ti cum ar fi sa astepti invitati la cina, sau la pranz, iar in casa sa ai un miros nu tocmai placut de suportat… In mod evident nu te vei simti tocmai confortabil, insa exista solutii pentru a scapa de mirosurile neplacute, iar acestea sunt cunoscute ca fiind odorizante de camera.

Exista atat de multe tipuri de odorizante de camera, asa ca fie ca alegi un odorizant sub forma unui pulverizator manual sau automat, fie ca optezi pentru betisoare de lemn, fie ca alegi saculeti sau lumanari parfumate; vestea buna este ca ai posibilitatea de a elimina mirosurile neplacute din casa.

Pentru a decide care este cea mai eficienta solutie pentru tine, in continuare iti prezentam cateva detalii despre tipurile de odorizante de camera pe care le poti incerca. Citeste pana la final, pentru ca alegerea odorizantului te poate scoate din incurcatura, si te poate ajuta sa ai o casa frumos mirositoare.

Odorizant cu ventilator si purificator

O solutie simpla dar eficienta pe care o poti adopta atunci cand trebuie sa scapi de mirosurile neplacute din locuinta, si cand doresti totodata sa ai casa frumos mirositoare, este sa optezi pentru un odorizant cu ventilator si purificator.

Acest produs poate fi utilizat atat in scop personal (acasa), cat si in scop comercial. Produsul este unul usor de integrat in orice camera, birou, etc., si are de regula design modern.

Daca vei alege un astfel de odorizant, mirosul va fi impartit in mod eficient, in incapere, daca aceasta are maxim 70 mp. Pentru cele mai bune rezultate, poti alege cate un odorizant cu ventilator si purificator pentru fiecare camera a locuintei.

Pulverizator profesional

Si acest produs poate reprezenta o solutie foarte eficienta pentru a obtine un parfum minunat in incapere. Un pulverizator profesional poate fi utilizat in orice moment in care consideri ca in interiorul locuintei tale este nevoie de un aer proaspat si frumos mirositor.

Poti sa folosesti un astfel de produs pentru a pulveriza in absolut orice pozitie. Poti alege sa folosesti pulverizatorul profesional atat in incaperi mici cat si in incaperi cu suprafata medie, astfel incat sa maximizezi atat eficienta cat si intensitatea parfumului.

Parfum casa premium

Dupa cum si numele lasa sa se inteleaga, un parfum casa premium este un produs de cea mai buna calitate, care poate fi folosit pentru a obtine un miros fascinant intr-o locuinta. Un astfel de parfum, are o concentratie mult mai puternica in comparatie cu parfumurile si odorizantele gasite la supermarket.

Un parfum casa premium are impregnate arome si uleiuri sau parfumanti naturali pentru a oferi un miros fascinant in casa. Parfumul pentru casa premium nu irita caile respiratorii in momentul in care respiri, asa ca il poti folosi chiar si in camera bebelusului (daca este cazul), iar cel mic n va fi afectat de substantele din compozitia parfumului premium.

Parfum odorizant cu betisoare

Acest tip de parfum odorizant cu betisoare, reprezinta o alta metoda eficienta de a obtine un parfum frumos in camera. Mirosul nu este agresiv, iar betisooarele vor fi imbibate in parfum, si chiar si dupa ce parfumul este evaporat total din vas, inca in casa se mai simte un miros placut, datorita betisoarelor care au fost imbibate in parfum.

Betisoarele parfumate reprezinta cea mai buna solutie pentru incaperile de 10 – 15 metri patrati. Pentru camere mai mari, acestea nu fac fata cerintelor, dar se pot folosi alte solutii, precum un parfum casa premium de exemplu.

Acestea sunt asadar cateva solutii deosebit de eficiente pe care le poti lua in calcul atunci cand doresti sa obtii un miros placut in locuinta ta. Cea mai eficienta solutie este alegerea unui parfum casa premium, insa nici celelalte produse (parfum odorizant cu betisoare sau pulverizatorul profesional) nu reprezinta idei neinspirate.

No Comments

    Leave a Reply