Menu
Blog / Telefoane si gadgeturi

Exemple de jocuri RPG pe care sa le incerci pe telefon

Exemple de jocuri RPG pe care sa le incerci pe telefon

Jocurile de rol sunt tipuri de jocuri in care utilizatorul comanda si se imita, intr-unul sau mai multe personaje, traind aventurile care il inconjoara in acea lume (adesea imaginara).

Jocurile de gen au un numar mare de adepti, deoarece reusesc sa atraga jucatorii mai mult decat orice alt joc. Mai jos puteti descarca jocuri Android gratuite din categoria RPG. Daca aveti probleme cu telefonul, apelati la Service GSM – service telefoane.

  • Star Wars ™: Galaxy of Heroes

Ai vazut toate filmele din saga Razboiului Stelelor si vrei un joc distinctiv pe smartphone-ul tau? Star Wars ™: Galaxy of Heroes va fi cu siguranta pentru dvs., deoarece va trebui sa creati o echipa folosind personaje din celebra saga.

Prin urmare, va trebui sa lupti impotriva altor jucatori pentru a deveni stapanii galaxiei si pentru a imbunatati echipa si nava spatiala.

  • MARVEL Future Fight

Un alt joc RPG pentru Android de neratat, mai ales daca esti iubitor de saga, este MARVEL Future Fight. Colectand eroii tai preferati si formand o echipa, va trebui sa lupti impotriva altor jucatori pentru a-ti apara universul.

In plus, personajele din posesia ta pot fi imbunatatite pentru a avea capacitatea de a infrunta chiar si cei mai puternici dusmani.

SIMULARE

Jocurile de simulare sunt deosebit de populare pe platformele mobile, deoarece va permit sa preluati controlul asupra unei lumi intregi si, in acelasi timp, sa il purtati in buzunar cu dvs. peste tot.

Sunt, de asemenea, jocuri care au o longevitate buna si, fiind capabil sa acopere orice subiect, sunt iubite de toata lumea. Aici enumeram cele mai bune jocuri gratuite din lume pentru aceasta categorie. Absolut pentru a incerca!

  • SimCity BuildIt

SimCity BuildIt este cu siguranta unul dintre cele mai jucate titluri de pe Android. Pregateste-te sa devii primari ai unui oras care sa fie dezvoltat si gestionat.

Nu va asteptati la o sarcina simpla: vor exista multe evenimente neprevazute si nu va fi intotdeauna usor sa rezolvati problemele. Puteti da frau liber imaginatiei dvs. pozitionand cladirile in functie de preferintele dvs., dar va trebui sa va asigurati ca toti cetatenii au acces la resursele primare, altfel vor incepe sa se planga.

  • Bus Simulator 17

Vrei sa devii sofer de autobuz si sa calatoresti prin diferite scenarii? Unul dintre cele mai bune jocuri Android in acest scop este Bus Simulator 17, un titlu de simulare care contine diverse medii realiste si multe tipuri de autobuze. Grafica este foarte bine realizata si va va oferi impresia ca conduceti un autobuz adevarat.

JOCURI DE MASA

Jocurile de societate sunt nemuritoare si, din acest motiv, continua sa fie dezvoltate si pe platformele mobile si consola. Jocurile de masa sunt adesea asociate cu jocuri de strategie, rationament si asa mai departe si necesita cel putin 2 jucatori.

In multe dintre acestea este posibil sa se joace impotriva unei inteligente artificiale, dar exista, de asemenea, posibilitatea de a juca online (sau local) impotriva oamenilor reali pentru a o face si mai interesanta! Iata cele mai frumoase jocuri pentru Android.

  • Mahjong Titan

Mahjong este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de societate din lume. Din acest motiv, s-a decis ca acesta sa fie disponibil si intr-o versiune digitala pentru smartphone-uri. Mahjong Titan este, prin urmare, unul dintre cele mai bune jocuri de societate pentru Android, care le permite utilizatorilor sa se relaxeze in timp ce se distreaza.

  • Forza Quattro

Forza Quattro este un joc de societate foarte frumos pentru Android, care preia stilul de joc al vietii reale, cu culorile clasice si regulile de baza. Jocul in cauza este potrivit pentru toate varstele si va puteti distra in compania prietenilor dvs. pentru a afla cine este cel mai puternic!

No Comments

    Leave a Reply